Naar school gaan is eigenlijk best wel lekker.. Na een week
lang een klein beetje de stress gevoeld te hebben (lees: zeven weken lang, vrij
weinig doen en jezelf het beste gunnen tot de deadline week), heb ik nu twee
weken vrij! Voor het eerst in 3 jaar tijd geen tentamens!!! Dit was me het weekje
stress wel waard.. hihi..
Zo lang vrij zijn betekent meer tijd over om lekkere dingen
te maken en uit te proberen voor mijn blog. Nu gevulde paprika’s als lunch.
Wat heb je nodig? (voor 6 halve puntpaprika’s)
3 puntpaprika’s
200 gram feta kaas
2 tomaten
groene en zwarte olijven (hoeveel je wil)
groene pepertjes in zuur
halve ui
olijfolie
citroensap
zout/peper optioneel: sambal oelek of pikante kruiden
Hoe maak je het?
1. Halveer de paprika’s in de lengte en leg ze in een ingevette ovenschaal. Zet ook vast de oven aan op 180graden.
2. Maak je feta klein in een schaal door het te verkruimelen met je hand of met een vork. Snij je ui, tomaat en groene pepertjes klein en voeg deze toe aan de feta. Gooi ook de olijven erbij.
3. Doe er wat olijfolie, citroensap en zout/peper op smaak bij. Meng alles goed door elkaar en vul dan je puntpaprika’s met dit feta mengsel.
4. Zet ze in de oven voor +/- 20 min.
Smakelijk!
Liefs,
F
1. Halveer de paprika’s in de lengte en leg ze in een ingevette ovenschaal. Zet ook vast de oven aan op 180graden.
2. Maak je feta klein in een schaal door het te verkruimelen met je hand of met een vork. Snij je ui, tomaat en groene pepertjes klein en voeg deze toe aan de feta. Gooi ook de olijven erbij.
3. Doe er wat olijfolie, citroensap en zout/peper op smaak bij. Meng alles goed door elkaar en vul dan je puntpaprika’s met dit feta mengsel.
4. Zet ze in de oven voor +/- 20 min.
Smakelijk!
Liefs,
F
Geen opmerkingen:
Een reactie posten