vrijdag 30 januari 2015

#Recept 'lunch met feta'

De mensen die me kennen weten dat ik een echte peanutbutter lover ben. Ik probeer dan meestal ook overal wel PB op te smeren of toe te voegen. 
Maar zal ik eens een grap vertellen, ik heb tot 2,5 jaar geleden NOOIT van mijn leven pindakaas gegeten. BAH! Moest er niks van hebben. 
Nu ben ik er gek op! Maar vandaag geen pindakaas, helaas. Vandaag een recept met feta voor op je brood of cracker.
Wat heb je nodig?
feta kaas (zoveel je nodig hebt voor het aantal boterhammen)
sambal oelek (hoeveelheid ligt aan hoeveel feta je neemt, doe dit op smaak)
+/- 1 el olijfolie
komkommer (in schijfjes gesneden)
cherry tomaatjes (door de helft gesneden)

Hoe maak je het?
1. Meng de feta, sambal en olijfolie door elkaar met een vork. Pureer het ook een beetje.
  
2. Smeer dit op je brood (je kunt eventueel peper toevoegen)

3. Leg je komkommer schijfjes erop 

4. Doe hetzelfde met je tomaatjes. Enjoy!


Liefs,

F

Geen opmerkingen:

Een reactie posten