Wat heb je nodig?
(voor 4 personen)
een zak pangafilet (of een ander soort witvis)
1 ui
2 teentjes knoflook (of knoflookpoeder)
1 grote tomaat
5 takjes koriander
zout (naar smaak)
4 tl paprikapoeder
1 tl komijnpoeder
viskruiden (naar smaak)
Tomatensaus
een zak pangafilet (of een ander soort witvis)
1 ui
2 teentjes knoflook (of knoflookpoeder)
1 grote tomaat
5 takjes koriander
zout (naar smaak)
4 tl paprikapoeder
1 tl komijnpoeder
viskruiden (naar smaak)
Tomatensaus
Hoe maak je het?
1. Snij je pangafilet in stukjes (hoeft ook niet, maar zo kun je het over de rijst heen doen bijvoorbeeld)
2. Pers de knoflookteentjes, snij het uitje, tomaat en koriander fijn en laat het in de pan aanfruiten. Doe dan je vis erbij.
3. Dan doe je alle kruiden erbij (zout, paprikapoeder, beetje komijnpoeder, de viskruiden en (als je geen knoflookteentje gebruikt knoflookpoeder). Voeg ook wat tomatensaus toe.
4. Laat lekker staan tot de vis gaar is. Het is eigenlijk een soort sausje met vis-stukjes erin die je
(net als ik doe vandaag) over de rijst kan eten. Maar dit zou ook goed kunnen
met bulgur of couscous. Eet smakelijk!
Liefs,
F
Geen opmerkingen:
Een reactie posten